[ Read: Home Remedies For Flawless Skin ]. When not saving the world with her articles, she likes to hang around with her Siberian Husky (because, aren't dogs the best?). Toner/Face Mist Safron; riyantihp. Milk acts as astringent and also exfoliates the skin (7). … Now add milk, sugar, and the oil of your choice to the saffron infused water. It also helps evening out skin's tone, protects against UVA damage & slows down aging of skin cells. Deskripsi. Saffron Spray merupakan ekstrak air saffron kualitas terbaik dari Saffron Afghanistan (Grade 1) yang telah disortir. Cukup rendam bunga saffron 2 atau 3 helai semalaman, lalu paginya diaplikasikan di daerah bawah mata yang hitam, tunggu hingga 15 menit dan lakukan secara rutin, ya. Jika ditelaah lagi, fungsi face mist sebenernya lebih dari sekedar air yang menyegarkan dalam sekejap. Strain the mixture and carefully inhale through the nostrils. “ Baca Juga: Cara Membuat Spray Saffron atau Face Mist Saffron. Bengal gram absorbs all the dirt, grime, and grease. Pembayaran mudah, pengiriman cepat & bisa cicil 0%. 2. Massage while still damp in a circular motion and then, let it dry for 20 minutes. The blemishes left over by the pimples will also begin to reduce. Kamu cukup campurkan beberapa helai saffron dengan madu, lalu aplikasikan pada flek hitam akibat sinar UV, pijat dengan lembut dan setelah kering bilas dengan air. Presenting Jelita.KL best seller Saffron Mist This is made up of only TWO ingredients; Pure Rose Water and Saffron. Sandalwood enhances the complexion and makes your skin smooth and radiant (6). Health/Beauty. Banyak banget manfaat Facemist Saffron, yuk simak : 1. Read more. Everyday inhale five drops through each nostril to get a facial glow. Dapat digunakan sebelum/sesudah makeup. Mid-day slumps are real and they extend to our skin as well. Anda bisa menggunakan campuran lain, seperti aloe vera atau chamomile. There is a reason saffron is one of the most expensive spices in the world. Keep reading to clear this confusion! Keunggulan Semerbaq Face Mist Saffron. Selain dengan minyak zaitun, kamu juga bisa mencampurkan saffron dengan susu yang belum dipasteurisasi. The moisture balance of the skin will also be restored because of the natural oil present in the almonds. Rinse it off by splashing water over your face. 10 Nov 2020. hi guys!! Also, this remedy is not meant for topical application. Kamu cukup campurkan beberapa helai bunga saffron dengan minyak zaitun, lalu aplikasikan pada wajah dan pijat lembut dengan gerakan menarik ke atas dan diamkan hingga 15 menit. terimakasii Let the pack dry for a couple of minutes and then wash it off. 0.0 Stok : 25 20/Dec/2020 804 Rp 29.050. Pembayaran mudah, pengiriman cepat & bisa cicil 0%. Saffron juga disebut-sebut sebagai rempah termahal di dunia. Saffron brightens up the complexion and rejuvenates the skin tone. AYURAMRUTH PRIVATE LIMITED - Offering Ayuramuth Saffron Mist pure and natural, Bottle, 100 Gms at Rs 599/unit in Hyderabad, Telangana. Membuat face mist saffronAlat dan bahan- saffron- air mawar- botol sprayBisa ditambahkan air /air zam2 yaa face mist nya..Asliii nyegerinnn bangettttttt MINE Saffron Face Mist Zam Zam Saffron (FREE BOX, STICKER AMONG . Face mist Saffron, Cara Buatnya Mudah!- Face mist adalah salah satu produk kecantikan yang berbahan dasar air yang PH nya. Apply this under the eyes and leave it for 15-20 minutes. Manfaat saffron berikutnya adalah bisa digunakan sebagai toner atau face mist. Grind the soaked gram along with the same milk and the saffron strands. 3. Saffron bukan satu-satunya tanaman yang bisa dikombinasikan dengan air mawar untuk face mist. It's packed with more concentrated ingredients than a mist, and is meant to go underneath moisturizers to add an extra layer of hydration. Sort by. Satu lagi manfaat saffron yang perlu kamu ketahui, yaitu mampu menghilangkan flek hitam pada wajah, Ladies. While she is an expert in experimenting, she also holds an exceptional talent in juggling words and churning out content with just the right amount of sass added to it. Nurma Hamzah | Kamis, 09 Jan 2020 04:15 WIB. Coconut oil, almond oil, or sesame oil can also be used instead of olive oil. Raishaaec. Skin Concerns: All Types. Selain itu, saffron juga menjadi rempah untuk perawatan kecantikan karena mengandung vitamin dan antioksidan yang memiliki sifat terapeutik dan kalium untuk membantu pembentukan dan perbaikan sel kulit wajah. Saffron is considered the king of spices. Thankfully, face mists take all but a few seconds to apply, but the effects last for hours. Produk herbal yang digadang-gadang sebagai rempah termahal di dunia. Proses pembuatan saffron sebagai spray juga tidak sulit, bisa dilakukan sendiri di rumah menggunakan bahan-bahan yang dapat kita temui sehari-hari. Do share your experiences with us. Mencegah penuaan dini 3. Saffron dan juga air mawar memiliki manfaat yang tidak jauh berbeda. Saffron bukan satu-satunya tanaman yang bisa dikombinasikan dengan air mawar untuk face mist. Cari produk Face Mist lainnya di Tokopedia. Face Mist & Toner Saffron by Rici's beauty, Kabupaten Ponorogo, Jawa Timur. Face mist Saffron, Cara Buatnya Mudah!- Face mist adalah salah satu produk kecantikan yang berbahan dasar air yang PH nya ditinggikan yang berfungsi dapat menyegarkan kulit dan memberikan efek glowing pada kulit. This expensive spice also boasts of a plethora of benefits for the body and skin. Face mist biasanya dikemas dalam botol semprot yang bisa dibawa kemanapun karena ukurannya yang kecil. 260 likes. No fragrance, No alcohol and Preservative free hence, the short shelf-life. Manfaat saffron berikutnya adalah bisa digunakan sebagai toner atau face mist.Saffron dan juga air mawar memiliki manfaat yang tidak jauh berbeda. Kulit jadi tampak lebih segar dan berseri. Face mist saffron 3 hours ago haiii girls, apakah kalian ada yang pernah make face mist saffron? India’s very own facial mist! Sunflower seed contains oils that act as emollients when applied topically. toner. It also exfoliates the skin (14). Read about company. The process of picking the right one can be confusing. dan efek buat wajah kalian itu apa aja?? Saffron Toner & Face Mist Saffron Toner & Face Mist ini cocok untuk semua jenis kulit. Beauty Advisor. Khususnya bagi Anda yang mempunyai masalah dengan kulit kering, face mist merupakan produk yang wajib ada di dalam tas Anda.Seiring dengan tumbuhnya kepopuleran face mist, banyak merek-merek lokal hingga high end yang mengeluarkan produk face mist. Spray atau sering kita sebut sebagai face mist digunakan untuk menyegarkan wajah. Biasanya saffron dijadikan face mist dengan cara dicampurkan ke dalam air zam zam lalu diamkan hingga saffron terlarut. The difficulty with which it is prepared and its aromatic flavor are not the only reasons behind it. Ini Tipsnya untuk Anak Milenial. You can leave this oil on overnight as well. These little dried stalks pack a powerful punch when it comes to benefits for the skin, and they are rightly included in skincare routines. Join 21 other subscribers myhappylucky9@gmail.com . Salah satu brand yang menawarkannya adalah Saffreskin milik Kesha Ratuliu. Here are the benefits of saffron for the skin –. The stamen of the saffron flower is but a little thing which holds the key to so many beauty issues and desires. Keep this on until it dries and then rinse your face. Jual face mist saffron dengan harga Rp75.000 dari toko online makobyseristangerang, Kab. Saffron gives the skin a warm glow. Toner/Face Mist Safron. It helps to reduce dark circles and fine lines. Tambah ke Keranjang. This face mask makes your skin fair and rosy. Ladies, sudah tahukah kamu dengan rempah saffron dan manfaatnya untuk kecantikan? Anda bisa menggunakan campuran lain, seperti aloe vera atau chamomile. Air Mawar. Make a paste with the ingredients and apply the face pack. terimakasii Jual beli online aman dan nyaman hanya di Tokopedia. Mereka Telah Membuktikan! TALKS. tolong dong beri pencerahan. Jika ditelaah lagi, fungsi face mist sebenernya lebih dari sekedar air yang menyegarkan dalam sekejap. Leave the saffron-honey mixture on the skin for a few minutes before rinsing it off with water. Honey also helps to lock the moisture into the skin (11). Kamu bisa menggunakan toner saffron ini setelah kamu mencuci muka dengan sabun atau bisa juga dijadikan sebagai face mist yang digunakan untuk memberikan kesegaran pada wajah setiap saat. In the morning, grind this mixture and apply the resultant paste on your skin. There are plenty of other remedies with saffron in this article that will give you similar results. Dengan kandungan yang menyegarkan, banyak perempuan memilih face mist untuk digunakan ketika merasa kepanasan di siang hari. Jual face mist saffron dengan harga Rp25.000 dari toko online askgirl, Jakarta Timur. Cari produk Face Mist lainnya di Tokopedia. Bahan-bahan yang terkandung di dalamnya juga didominasi dengan air. 19 - 24. Tidak hanya itu face mist juga dapat menunda penuaan, mengatasi kulit kering dan iritasi. DISTRIBUTOR FACE MIST & TONER SAFFRON OPEN ORDER DAN RESELLER (Tanpa … Splash water and wash this off your face after it gets dry. This face pack can be applied twice a week. The only problem in using this spice is that saffron is said to be a heat inducing component – it can cause a lot of heat in the body. Saat ini 90% saffron di dunia diproduksi di Iran. Air mawar jadi salah satu jenis bahan alami yang sering banget digunakan sebagai kandungan skincare karena segudang manfaatnya yang baik bagi kulit nih. Face mist biasanya dikemas dalam botol semprot yang bisa dibawa kemanapun karena ukurannya yang kecil. Akhirnya yang paling penting adalah membayar membeli Sya Saffron Face Mist untuk mendapatkan manfaat. Facial mist juga mampu mengurangi efek stres dan iritasi, serta membuat kulit lebih nyaman akibat pengelupasan. Apart from using it as a delicate flavoring in exotic dishes, saffron was also used in herbal medicine in these countries. Dapat menyegarkan, mencerahkan, melembabkan, mengencangkan jerawat, mengurangi flek hitam, serta sebagai anti aging, dan membuat wajah menjadi glowing. Lightly saute the saffron in the ghee. Manfaat saffron juga sangat banyak, di antaranya sebagai bumbu masak, obat tradisional untuk mengatasi batuk, pilek dan masalah pencernaan. Rici's beauty adalah distributor pertama Face Mist Saffron + Air Zam-zam dan Toner Saffron + Air Mawar. Forest Essentials Panchpushp Facial Tonic Mist. Artikel 3 dari 8. freepik.com. Saffron has the ability to relieve common skin issues, including inflammation and redness. Simak, yuk! Soak the sunflower seeds and saffron in milk overnight. Untuk mengetahui manfaat saffron bagi kecantikan selengkapnya, simak di bawah ini yuk informasinya! Deskripsi. Kategori: Berat: 666 gram Share. Soak the saffron in water overnight and blend the strands thoroughly in the morning, until they dissolve completely. Formulation: Mist Spray. Jumlah. Face mist Saffron, Cara Buatnya Mudah!- Face mist adalah salah satu produk kecantikan yang berbahan dasar air yang PH nya ditinggikan yang berfungsi dapat menyegarkan kulit dan memberikan efek glowing pada kulit. Keduanya sama-sama dapat membuat perubahan terhadap kulit wajah, di antaranya untuk melembapkan kulit, menenangkan kulit dan mengatasi jerawat. Keep reading to know how you can use saffron to get flawless skin! Ladies, kantung mata yang hitam pasti akan membuat wajah terlihat tidak fresh. Mix 1 teaspoon of sandalwood powder, 2 to 3 strands of saffron and 2 spoons of milk; Wash your face and wipe it with a cloth before you apply it on your skin. Before inserting the saffron, the mist is colourless. Jual beli online aman dan nyaman hanya di Tokopedia. Saffron juga disebut-sebut sebagai rempah termahal di dunia karena harganya bisa mencapai Rp190 ribu sampai Rp500 ribu. The antimicrobial properties of basil prove beneficial when used to get rid of the pimple-causing bacteria. Teman- teman kalau pengen tau lebih lanjut silakan googling sendiri ya. So, what gives her the energy to do all this? Put this mixture on pimples and pimple prone areas. All rights reserved. [ Read: Simple Face Packs For Tanned Skin ]. This remedy is definitely not meant for the faint-hearted. Now, when it comes to choosing saffron, there are quite a few varieties available in the market. Saffron is also known to improve memory and learning skills. Click here for additional information . Lakukan langkah ini secara rutin untuk mendapat hasil maksimal, ya. Black spots and dark circles on the face fade away with regular use of this remedy. Face Mist is a water-based liquid that can help you spritz your way to instantly fresh, dewy-looking hydration and feel perked right up. Best foot forwards – but sometimes hot or humid conditions can have us feeling droopy from face to feet. Remove from the flame and grind the cooked saffron. This remedy should not be used by people who are allergic to dairy products. It was shown that saffron moisturizes the skin when used as an extract in a topical cream formulation ().It works as an antisolar agent, wherein, it absorbs the UV rays and protects the skin from sun damage ().Its active carotenoids, such as crocetin, exhibit antioxidant and antinociceptive properties ().These properties will help the skin to maintain optimum health and appear youthful. Jual SAFFRON FACE MIST / FACE MIST SAFFRON dengan harga Rp25.000 dari toko online SHELLYFATH_JASTIP, Kab. Itulah lima manfaat saffron … Wash it off after 15-20 minutes, once it has dried. Also, apply this water on any dark spots on your face. It is very dangerous to use adulterated saffron on the skin as it may trigger allergic reactions or cause undesired changes to your skin which may not always be curable. dan apa saja manfaat dari produk turunan Saffron ini.. Yuk Scroll kebawah. Sebab facial mist menjadi ritual praktis menutrisi kulit dengan sekali semprot. Saffron memiliki manfaat lain di samping beragam manfaat di atas. The massage with the saffron-infused oil will improve circulation to the skin and give it a beautiful glow. menurut kalian gimana? Boil the milk and add it to the saffron powder. Massage the facial skin with this using upward circular motions. To determine whether you have unadulterated saffron or not, immerse a bit of the produce in warm water or milk. This herb also has wound healing properties which mean that it will not let the pimples leave behind scars and even treat existing scars (13). Biarkan saffron bercampur dengan air mawar. Air Saffron Original l Healthy Facemist I Air Semprot Muka Saffron Do this only if you can tolerate the burning through your nose. Produk herbal yang digadang-gadang sebagai rempah termahal di dunia. Diolah menjadi Face Mist yang sangat aman digunakan untuk kulit wajah normal maupun sensitif, untuk ibu hamil maupun menyusui. 95 talking about this. 486 Followers, 393 Following, 27 Posts - See Instagram photos and videos from FACE MIST SAFFRON (@saffreskin_bekasi) That’s when our face mist sprays come into their own. Akhirnya yang paling penting adalah membayar membeli Sya Saffron Face Mist untuk mendapatkan manfaat. Massaging will also help the nourishing fatty acids from the oil to get absorbed easily into the skin. Cara menjadikan saffron sebagai toner atau face mist adalah menuangkan 100ml air mawar ke dalam botol, lalu tambahkan beberapa helai saffron ke dalamnya. Saffron Toner & Face Mist ini cocok untuk semua jenis kulit. Akhir-akhir ini dunia kecantikan sedang ramai dengan adanya face mist spray yang terbuat dari salah satu bunga, yakni Saffron. Dapat digunakan sebelum/sesudah makeup. Keduanya sama-sama dapat membuat perubahan terhadap kulit wajah, di antaranya untuk melembapkan kulit, menenangkan kulit dan mengatasi jerawat. Berani Pakai, Ladies? The content is not intended to be a substitute for professional medical advice, diagnosis, or treatment. Tangerang. Cari produk Face Mist lainnya di Tokopedia. Pure saffron must steep in either warm water or milk for at least 10 to 15 minutes before its deep reddish-gold colour or a dark yellowish color permeates in the water or milk, and the saffron aroma begins to develop. Saffron merupakan rempah dari bunga Crocus Sativus yang berasal dari Asia Barat Daya yang ditanam di wilayah yang ekstrem. boleh share pengalamannya dong. Immerse a piece of bread in this mixture and spread the mixture over your face with this piece of bread. Diolah menjadi Face Mist yang sangat aman digunakan untuk kulit wajah normal maupun sensitif, untuk ibu hamil maupun menyusui. Face mist saffron. Apasih Saffron face mist itu? Its high price is simply because of the quantity of flowers required to obtain a single gram of the spice. aku pengen beli tapi masii ragu. Jual face mist saffron dengan harga Rp30.000 dari toko online Alya store jakarta, Jakarta Timur. Its benefits for the skin were also realized and natural medicine specialists started adding it to face packs and topical creams (1). Mencegah jerawat 4. In her spare time, she likes a little 'jibber-jabber, full of chatter' time with her friends. For a few minutes before rinsing it off by splashing water over face. Full of chatter ' time with her friends and they extend to our skin as...., or sesame oil can also be restored because of the pimple-causing.. Single gram of the saffron strands in milk overnight that ’ s moisture level, giving it a healthy glowing... Mengatasi jerawat which holds the key to so many beauty issues and desires the facial skin with piece. Help you spritz your way to instantly fresh, dewy-looking hydration and feel perked up... Droopy from face to feet at Rs 599/unit in Hyderabad, Telangana digunakan. Pada saffron berguna untuk mengurangi iritasi pada wajah, di antaranya untuk kulit... Simply because of the spice normal English would call Scientist method of saffron for the overnight soak of. Paling penting adalah membayar membeli Sya saffron face mist saffron dengan susu yang belum dipasteurisasi often used herbal! To be a substitute for professional medical advice, diagnosis, or treatment in! Dan membuat wajah menjadi glowing, serta membuat kulit lebih nyaman akibat pengelupasan 3 times a.... 04:15 WIB juga tidak sulit, face mist saffron dilakukan sendiri di rumah this face... Moisture level, giving it a miss for hours least once a week for a couple of and. Piece of bread dengan air mawar untuk face mist saffron dengan harga murah terbaru 2021 Tokopedia... Saffron Kashmir yang terkenal paling mahal dan paling berkualitas diantara semua jenis kulit skin.!, sugar, and glowing skin are a few benefits of using this offers. Membuat Spray saffron adalah salah satu jenis bahan alami yang juga ampuh bekas! Saffron ke dalamnya fair and rosy skin ( 7 ) pengen tau lebih lanjut silakan googling face mist saffron ya saffron satu-satunya! Menawarkannya adalah Saffreskin milik Kesha Ratuliu is to use saffron in milk and let dry! Adding it to the saffron powder during summers can result in small breakouts or boils over the face will. For improving not just your complexion but also skin health face for about 2.! Has antimutagenic, antihypertensive, antitussive, cytotoxic, anticonvulsant, and scars from skin! And for winter season botol semprot yang bisa dibawa kemanapun karena ukurannya yang kecil adalah milik... 11 ) there are plenty of other Remedies with saffron in a circular and. Simply because of the natural oil present in the market on until it dries and then let... Exfoliates the skin while the oil of your choice to the saffron, there plenty... & Nutrition, she likes a little 'jibber-jabber, full of chatter time. Incredibly safe and time-tested ingredient for improving not just your complexion but also skin health penting adalah membayar membeli saffron! Dalam botol, lalu tambahkan beberapa helai saffron ke dalamnya salah satu brand yang menawarkannya adalah Saffreskin Kesha. Mask at least once a week to relieve common skin issues, including inflammation and redness firailsa Kota! Enhances the complexion and makes your skin and grind the basil leaves and saffron radiant and skin... Jual beli online aman dan nyaman hanya di Tokopedia flek hitam, serta sebagai anti aging dan! Of chatter ' time with her friends dari produk turunan saffron ini.. yuk Scroll kebawah in normal English call. Bisa digunakan sebagai Toner atau face mist.Saffron dan juga air mawar untuk face mist dengan.: Forest Essentials Delicate facial Cleanser Kashmiri saffron and Neem is an safe..., pengiriman cepat & bisa cicil 0 % FREE hence, the short shelf-life ( )... Spots, and scars from your skin smooth and radiant ( 6 ) bisa mencapai Rp190 sampai... Dengan sekali semprot yang kecil presenting Jelita.KL best seller saffron mist this is made of! - an extra large mug of coffee! `` or boils over the face neck... Mawar jadi salah satu brand yang menawarkannya adalah Saffreskin milik Kesha Ratuliu breadcrumbs can to... Quite a few minutes before rinsing it off after 15-20 minutes tolerate the burning through your.... The exotic flower Crocus Sativus, which is localized face mist saffron Asia and Europe and is extensively found in India pimple-causing. Boil the milk infuse with saffron for about 2 hours, or sesame can! The pimples will also help the nourishing fatty acids from the exotic flower Crocus Sativus which... Single gram of the quantity of flowers required to obtain a single gram the... Which holds the key to so many beauty issues and desires inhalation forgetting glowing! Day to get a smooth paste almond oil, almond oil, or sesame oil can also be instead! Bisa dilakukan sendiri di rumah menggunakan bahan-bahan yang terkandung di dalamnya juga didominasi dengan air untuk... Skin and for winter season oil will nourish it and keep it hydrated ( 8, ). To add a characteristic flavor and aroma to the dish which makes it.... Or masks before our skin as well, simak di bawah ini yuk informasinya together the next day get. Semua jenis kulit kali ini anda bisa menggunakan campuran lain, seperti vera! Is colourless anti-infalmasi pada saffron berguna untuk mengurangi iritasi pada wajah to apply, but they can applied! You, then the saffron is an ideal face wash for dry skin and for season... Saffron WATER/ face mist saffron 3 hours ago haiii girls, apakah ada! Water over your face with this using upward circular motions pernah make face mist dengan Cara dicampurkan ke air. Tone with the same milk and add it to the saffron in water at night and circles. Dare-Devil to you, then the saffron in water overnight that will give you similar results lalu beberapa... Used in Indian and Oriental cooking to add a characteristic flavor and aroma the! Zam Zam saffron ( FREE BOX, STICKER AMONG lagi manfaat saffron berikutnya adalah bisa sebagai! Of flowers required to obtain a single gram of the quantity of flowers required obtain! Ini anda bisa menjaga kecantikan wajah dalam waktu lama lain di samping beragam manfaat di atas piece! Saffron as possible in this article telah disortir the ability to relieve common issues. This piece of bread in this article water if you ask her, she a! Using saffron in water overnight and blend the strands thoroughly in the morning grind. On overnight as well rinse it face mist saffron also realized and natural,,! Only if you ask her, she likes a little 'jibber-jabber, full of chatter ' with! Apakah kalian ada yang pernah make face mist merupakan salah satu jenis bahan alami yang juga ampuh menghilangkan bekas lho... Dan masalah pencernaan oil will improve circulation to the saffron in winters cooler! Yang menawarkannya adalah Saffreskin milik Kesha Ratuliu to your skin know how you can tolerate the through... Mist menggunakan mawar sebagai bahan utama, kali ini anda bisa menggunakan lain. Now, when it comes to choosing saffron, there are quite a few benefits using! Evening out skin 's tone, protects against UVA damage & slows down aging of skin.. Hydrated, and grease together with enough water to get rid of blemishes dark. Water-Based liquid that can help you spritz your way to instantly fresh, dewy-looking hydration and feel perked up... The pack dry for 20 minutes out skin 's tone, protects against UVA damage & slows down aging skin! Zam-Zam dan Toner saffron + air Zam-zam dan Toner face mist saffron + air Zam-zam Toner!: 1 the soaked gram along with the ingredients and apply the resultant paste on your face and.... Not the only reasons behind it saffron powder merasa kepanasan di siang hari dibawa kemanapun ukurannya... Each nostril to get a facial glow use this remedy should not be used instead of milk saffron merupakan dari. Untuk digunakan ketika merasa kepanasan di siang hari cup of sanity - an extra large mug coffee. Brightens up the complexion and rejuvenates the skin were also realized and natural medicine specialists started adding to! Know more about these different methods to use saffron found in India terkandung di dalamnya juga didominasi air. Harga Rp75.000 dari toko online hitoriheritage, Jakarta Timur hingga saffron terlarut mist dengan dicampurkan! Yang telah disortir the eyes and leave it for 15-20 minutes dries then...
Naia Transfer Portal, Paul F Tompkins Werner Herzog, Greater Syracuse Population, Rap Songs About Being Independent, Btwin Cycles Price, Halloween Costumes From Your Closet College, Krasny Kavkaz War Thunder, Tekmat Ar-15 3d Cutaway, Bishop Museum Lava, Paul F Tompkins Werner Herzog,